JenteCamp med Yngvar Andersen

Sirdal høyfjellshotell, 8 – 10 september 


 

Skjem deg selv bort og bli med på årets JenteCamp i Sirdal

En weekend spekket med trening, yoga, nydelig mat, gode foredrag og SPA. Yngvar Andersen, som blant annet er kjent fra flere treningsprogram på NRK, blir med hele helga! Jentecamp passer for jenter i alle aldre, enten man trener en gang i uka eller hver dag.

Pris 4500,-

Inkluderer: 2 overnattinger med fullpenjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 450,-), goodiebag, fri inngang til svømmehallen. Alle deltakerne får tilbud om massasje til kun kr 350,- (30 min)

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
17.30 Informasjonsmøte
18.00 Trening med Yngvar Andersen
20.00 Middag, dessert, sosialt.
Inspirasjonstale med Yngvar

LØRDAG
07.30 Morgenyoga (60 min)
08.30 Frokost
09.30 Foredrag «Stillhet i et yogisk perspektiv. Hvordan få kroppen og sinnet i balanse?» med Siri Tuseth
11.00 Trening med Yngvar (60 min)
12.15 Lunsj
13:30 Foredrag med Yngvar (60 min)
15.00 – 19.30 Valgfrie aktiviteter:
– Svømming
– Trening med Yngvar
– InBody-kroppsanalyse
– Yoga
– Bakkeintervaller
– Massasje
– «Ut på tur»
20.00 Middag og dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga (60 min)
09.00 Frokost
10.00 Gjennomgang av InBody-kroppsanalysen
10.45 Trening med Yngvar (60 min)
12.00 Lunsj/utsjekk
13.15 Topptur eller trening med Yngvar (60 min)
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon

FitCamp ble startet i 2012. Siden den gang har nærmere 2000 mennesker vært med oss på treningscamp i Sirdal, på Geilo eller i Lyngdal.

JenteCampen med Yngvar går av stabelen på Sirdal høyfjellshotell, som ligger i naturskjønne omgivelser på Fidjeland. Her blir du innlosjert i dobbelt eller enkeltrom når du kommer på fredagen. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i høstfjellet.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss selveste Yngvar Andersen på laget. Yngvar blir med oss hele helga, så det vil bli god anledning til å snakke med ham og de andre instruktørene. I tillegg får du anledning til å delta på yoga med Siri Tuseth og teamet hennes. Siri driver til daglig Satya Yoga og har blant annet bidratt i den siste bestselgeren til Berit Nordstrand

Du trenger ikke være veldig bra trent for å bli med. Det viktigste er at du liker å være i fysisk aktivitet og er klar for litt nye utfordringer.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en herlig massasje, lese en bok på rommet eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.