SeniorCamp med Yngvar Andersen

Sirdal høyfjellshotell, 20 – 22 oktober


 

Bli med på høstens SeniorCamp i Sirdal

En weekend spekket med trening, herlig mat, gode foredrag, fjellturer, yoga, musikalske opplevelser og mye mer! Yngvar Andersen, kjent fra flere treningsprogram på NRK, blir med hele helga! Campen passer for deg som er 60 +, og du trenger ikke å være veldig sprek for å delta! Det er imidlertid en fordel om du er glade i fysisk aktivitet og liker litt nye utfordringer. Under programmet kan du lese mer om helga.

EARLYBIRD-PRIS, kr 3990,- SPAR kr 500!

Tilbudet gjelder t.o.m. 20. september. Normal pris er kr 4490,-

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, musikalske opplevelser, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 500,-), fri inngang til svømmebasseng og badstue.

BOOK ONLINE NÅ!


Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

08.00 Morgenyoga for de som vil (60 min)
08.15 Frokosten åpner
10.00 Foredrag «Smart mat i hverdagen» med Helene Lerbrekk
11.15 Trening med Yngvar (60 min)
12.30 Lunsj
13:45 Foredrag med Yngvar (60 min)
15.00 – 19.00 Valgfrie aktiviteter:
-Trening med Yngvar
-InBody-kroppsanalyse
-Bakkeintervaller 
-Tur på fjellet
-Massasje/svømming
19.30 Middagsbuffet, sosialt, levende musikk

SØNDAG
08.30 Morgenyoga for de som vil (60 min)
08.45 Frokosten åpner
10.45 Trening med Yngvar (60 min)
12.15 Lunsj/utsjekk
13.30 Topptur til Hilleknuten eller trening med Yngvar (60 min)
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon

FitCamp ble startet i 2012. Siden den gang har nærmere 2000 mennesker vært med oss på treningsweekend i Sirdal, Lyngdal og på Geilo. Dette er den aller første SeniorCampen vi arrangerer.

Arrangementet går av stabelen på Sirdal høyfjellshotell i hjertet av Sirdal. Her blir du innlosjert i dobbelt/enkeltrom når du kommer på fredagen. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i høstfjellet.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss selveste Yngvar Andersen på laget. Yngvar blir med hele helga, så det vil bli god anledning til å snakke med ham og de andre instruktørene. Kokebokforfatter og ernæringsfysiolog, Helene Lerbrekk, skal holde et spennende foredrag «Smart mat i hverdagen».

Og du trenger som nevnt ikke være veldig bra trent for å bli med. Det viktigste er at du liker å være i fysisk aktivitet og er klar for litt nye utfordringer. Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke bli med på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en massasje eller nyte et glass med god drikke i baren. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg! Om du kommer alene eller sammen med din kjære, alle er like velkomne!

Om kveldene legger vi opp til god mat og sosialt samvær. Det blir også levende musikk på lørdagen.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt flotte bilder fra helga.

Hvis du lurer på noe må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

BOOK ONLINE NÅ!