JENTECAMP MED CECILIE YSTENES

VESTLIA RESORT, GEILO, 15 – 17 SEPTEMBER


 

Skjem deg selv bort og bli med på høstens JenteCamp på Geilo

En weekend spekket med trening, yoga, nydelig mat, gode foredrag og SPA. Cecilie Ystenes, mental trener og fast spaltist i VG, blir med hele helga! Jentecamp passer for jenter i alle aldre, enten man trener en gang i uka eller hver dag.

Pris 3990,-

Inkluderer: 2 overnattinger med fullpensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 450,-), goodiebag, fri inngang til SPA-avdelingen og Vestlia Eventyrbad.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 Trening. Velg mellom styrketrening for jenter og bakkeintervaller (60 min)
20.00 Middag, dessert, sosialt – inspirasjonstale med Cecilie Ystenes

LØRDAG
07.30 Morgenyoga (60 min)
08.30 Frokost
09.30 Foredrag «Mental styrketrening» med Cecilie (60 min)
11.00 Trening med Pia Seeberg (60 min)
12.15 Lunsj
13.30 Foredrag «Ikke tenk hverandre gode – GJØR det!» med Siri Abrahamsen (60 min)
15.00 – 19.00 Valgfrie aktiviteter:
– SPA/svømming
– Løpsteknikk
– InBody-kroppsanalyse
– Sterk med strikk
– Core workout
– Foredrag «Varige livsstilsendringer» med Pia Seeberg
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga (60 min)
09.00 Frokost
10.00 Gjennomgang av kroppsanalyse
10.45 Trening med Cecilie og Ronny Døhli
12.00 Lunsj/utsjekk
13.15 Velg mellom topptur og fjelløping
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon

FitCamp ble startet i 2012. Siden den gang har nærmere 2000 mennesker vært med oss på treningscamper i Sirdal, på Geilo eller i Lyngdal.

JenteCampen med Cecilie går av stabelen på flotte Vestlia Resort som ligger kun få minutters kjøring fra Geilo sentrum. Her blir du innlosjert i dobbelt/enkeltrom/leilighet når du kommer på fredagen. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i høstfjellet.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss Cecilie Ystenes på laget. Hun blir med hele helga, så det vil bli god anledning til å snakke med både henne og de andre instruktørene fra RAW Trening.

Du trenger ikke være veldig bra trent for å bli med. Det viktigste er at du liker å være i fysisk aktivitet og er klar for litt nye utfordringer. Yogaøktene om morgenen vil foregå i den flotte Vestliahallen, mens de andre praktiske timene blir gjennomført utendørs.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en herlig SPA – behandling, lese en bok på rommet eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.