Om FitCamp

FitCamp ble lansert høsten 2012. Siden den gang har mer enn 2000 deltakere vært med oss på camp i Sirdal, Lyngdal, på Geilo og Norefjell.

Det startet som en ren treningsweekend, men vi har etterhvert også utviklet en camp for de som ønsker litt roligere aktiviteter med hovedfokus på yoga og mindfulness (Energiweekend). I 2017 har vi 4 ulike camper på programmet: JENTECAMP, FITCAMP, ENERGIWEEKEND OG SKICAMP.

Hvem passer campene våre for?

JENTECAMP: Passer for kvinner i alle aldre, enten man trener en gang i uka eller hver dag.

FITCAMP: Passer for kvinner og menn, enten man trener to ganger i uka eller hver dag.

ENERGIWEEKEND: Passer for kvinner og menn som har behov for en skikkelig energiboost. Det trengs ingen erfaring med trening eller yoga for å bli med.

SKICAMP: Passer for kvinner og menn som ønsker å bli bedre å gå på langrennski, både nybegynnere og viderekomne.

Vi bruker noen av landets fremste instruktører og foredragsholdere. Blant de mest kjente vi har hatt med oss er kanskje Yngvar Andersen, Raphael Poirèe,  Anders Aukland, Cecilie Ystenes, Martin Norum og Børge Fagerli. I 2018 blir Yngvar Andersen med på årets JenteCamp på Geilo.

Målet vårt er å gi deltakerne en fantastisk weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og gode foredrag. Det skal rett og slett være en skikkelig «ta vare på seg selv – helg»!

Alle våre camper inkluderer overnatting med full pensjon. Det vil si at alle måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. I tillegg kan en smøre nistepakke i forbindelse med lørdagens frokost uten ekstra kostnader. Da har en litt å fylle på med mellom lunsj og middag.

I etterkanten av campen vil deltakerne få tilsendt bilder fra helga.